Hoe kan ik je helpen met jouw verhaal?

Het vastleggen en delen van je verhaal kan een spannende reis zijn. Misschien weet je nog niet precies wat je wilt vertellen, of hoe je dat het beste kunt doen. Vragen als “Wil ik dit wel?” of “Kan ik dit?” komen vaak naar boven. Het is heel begrijpelijk als dit spannend voelt of misschien heb je vooral zin om aan de slag te gaan! Moedig van je dat je deze stap wilt zetten!

Anna verteld tijdens een interview
Momentopname

Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen.
Ik bied je
persoonlijke begeleiding om jouw verhaal concreet te maken en visueel tot leven te brengen. Wat voor mij het allerbelangrijkste is, is dat jij je veilig en gehoord voelt. Samen zoeken we naar een tempo en een werkwijze die bij jou passen.

Performance tijdens het filmen
Esther spreekt voice-over in
Esther spreekt voice-over opnames in

Hoe gaat het proces in zijn werk?

Doorgaans werk ik zoals hieronder beschreven. Er is vrijwel altijd ruimte om het plan aan te passen naar jouw wens, in jouw tijd.
Kennismakingsgesprek
We beginnen met een kosteloos en vrijblijvend gesprek. Samen stemmen we af wat een prettige locatie is voor de afspraak. We bespreken wie jij bent, wat jouw achtergrond is, en vooral: wat wil je vertellen en aan wie? Dit gesprek is er om te ontdekken of onze wensen goed bij elkaar passen.
Intakegesprek
We sparren over jouw ideeën en inspiratie. Heb je beelden, locaties of andere dingen die je graag zou willen opnemen in de film? Wat maakt je enthousiast? Ik help je input terug te geven in wat ik opmerk en maak het waar nodig concreet voor je. Samen maken we afspraken over hoe we de film gaan vormgeven. 
Concept
Op basis van onze gesprekken werk ik een schriftelijk concept uit, inclusief een verhaallijn en eventueel inspiratiebeelden. Dit bespreken we samen, zodat duidelijk wordt wat wel en niet werkbaar is.
Storyline, locaties en draaidagen

Afhankelijk van de omvang van het project werk ik de verhaallijn verder uit. In deze fase worden de locaties en draaidagen vastgelegd, evenals de benodigde materialen.

Opnames

Dit is het meest bijzondere deel van het proces! Hoewel we de draaidagen goed voorbereiden, blijft film altijd een momentopname, wat het juist zo leuk maakt. Het doel is dat jij je comfortabel voelt. Soms is er een assistent aanwezig voor licht, geluid of decor.

Proefversie en oplevering

Je ontvangt een proefversie van de film, waar je feedback op kunt geven. Na eventuele aanpassingen lever ik de film op in verschillende formaten, geschikt voor persoonlijk gebruik of digitale vertoning.

Opname tussen de elementen
Momentopname
Prijzen

Vanaf €1750,- excl. BTW, gebaseerd op 3 draaidagen en een eindproduct van 10 tot 20 minuten film.

Sta je klaar om jouw verhaal te vertellen? Ik help je graag verder!