Fictional enviroment
VAN INFORMATIE NAAR COMMUNICATIE
Image is not available

Van informatie naar beeld. Complexe informatie omzetten in beeld middels infographics is niet meer weg te denken uit de dagelijkse stroom van informatie. Daar helpt Kerncraft mee! Wat is de kern van je verhaal?

Infographic_Ice_protein
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Fiets & wandelkaart
INFOGRAPHIC IN KAART
Image is not available
In opdracht van gemeente Apeldoorn en UIT in Apeldoorn.

Een compleet design waarin Marianne de regie van het design voerde. Hierin is GIS kaartmateriaal verwerkt, symbology vormgegeven en de volledige grafische opmaak tot aan het drukwerk verzorgd. De kaart is in grote oplage gedrukt en verspreidt binnen de gemeente.
Fiets & wandelkaart inhoud
Fiets & wandelkaart inhoud
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow